Omg... SSO's facebooksida har visat sneak peak bilder på Södra Jorvik!! ♥_♥
 
 
 
 
EDIT: De visade en till! ♥
 

Stallhjälpen!

Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!

Stallhjälpen!
Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagom till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Jättebra med stallhjälp! ^^

Fakta om Sunnova

 
Namn: Sunnova "Nova"
Kön: Sto
Ålder: 10 år (2003-06-14)
Inriktning: Hoppning
Ras: Haflinger
 
Nova är en busig och hoppglad haflinger på 139 cm i mankhöjd. Hon är söt som socker och from som ett lamm. Nova föddes på en liten ridskola på södra Jorvik, inte långt ifrån Jorvikstallet. När hon blev äldre fick hon gå med på nybörjarlektionerna, men hon trivdes inte som verksamhetshäst och såldes vidare till centrala Jorvik. Där hamnade hon i Fort Pinta, där James genast la ut henne för försäljning. Jag såg annonsen och köpte henne några dagar senare.

o.o

Idag, när jag loggade in vid ca 8:30, var det fortfarande mörkt o.o
 
Förresten, jag har köpt ponnyn här ovanför! ↑

Det blir bloggning när designen är klar!

Ja, som sagt, så kommer jag börja blogga när designen är helt klar.
En bild på Scarecrow Hill, från Starshine 4.

Nytt race exklusivt för ponnyer!

Hejsan!
Ett nytt race exklusivt för ponnyer är nytt i denna veckas uppdatering!

Ny tävling:
- Systrarna Penny och Polly är två nya tjejer på Jorvik. De vill bygga en tävling som bara ponnyer får tävla i, och de behöver din hjälp! Rid till ponnypråmen i Fort Pinta och prata med Penny. Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen.

Hjälp Penny och Polly!
Prata med Penny!

Ponnyer:
- Två till supersöta ponnyer har kommit till pråmen i Fort Pinta. Rid dit och kolla in dem!

Oemotståndligt söta!
Oemotståndligt söta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Sjukt söta ponnyer, måste ha en av dem!

Välkommen hit!

Hej och välkommen hit! Här kommer jag att blogga om det fantastiska hästspelet Star Stable Online och ni kommer att få läsa om ridpass, åsikter, uppdateringar och mycket mer.